Post by nenatertiobot on Feb 3, 2022 6:41:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac vytrvalosti ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom \u0026 Ben News 2022 version ▞▞▞
👍🏻😄😂
Autizmus a výučba cudzích jazykov - Filozofická fakulta UMB
Domáca zábava KRAVE Tresor
O 9 rokov neskôr, ak stále hráte túto hru, ste legendou
po chvíli nudí.
hra je veľmi nudná a Puchu ju tiež neznáša a bolta povedal, že nič nemôže byť také hrozné a grafika je príliš nízka
Toto je veľmi zlá hra, ktorá sa nedá nainštalovať
Sapa
Nie som príliš starý a táto aplikácia ma stále vydesila. Z bezpečnostných dôvodov som zamietol prístup k mikrofónu, ale môj otec vošiel do mojej izby a chvíľu sa so mnou rozprával a v hre sa zopakovalo, čo povedal môj otec, keď odišiel z mojej izby. Aplikáciu som potom vymazal, pre vašu bezpečnosť by som ju odporučil neinštalovať.
Toto je zábavná hra, dávam jej 5 hviezdičiek, ale môžete pridať ďalšie herné režimy, aby bola zábavnejšia. A koho to zaujíma, či to môže mať násilie a násilie detí. Vývojár nepočúva tie plačky, ale oni vás nemôžu zastaviť
Nakoniec to bolo veľmi zábavné v deň, keď sme to prvýkrát dostali so Saoirse. Milovali sme to, keď Ben a Tom bojovali a vy ste mohli zmeniť video na obrazovke nižšie, takže dávam Outfit7 100/100 za túto veľmi zábavnú aplikáciu.
Napríklad v tej Tomovej vystupuje Ben (ľahko uhádnete, čo je jeho úlohou). V appke Talking News sú zasa Tom a Ben v úlohe moderátorov
Prepáčte, ale vôbec sa mi to nenačítava
Zakaždým, keď sa ho pokúšam otvoriť. Nútene sa vypne. 3x som odinštaloval a preinštaloval a stále nič
Moje dieťa to miluje, určite je to odporúčanie pre batoľa, ktoré nemôže zostať nehybné
Milujem túto aplikáciu
Treba sa zlepšiť 😁
Extrémne slabá a nudná hra, táto hra si nezaslúži ani pol hviezdičky, takže vám navrhujem, aby ste nestrácali čas inštaláciou tejto hlúpej hry 😡😡😡😡😡😡😡
ŽAK
Nestahovat maji tam kamery
Stiahnuť My Talking Tom APK 6.7.0.1242 - najnovšia verzia
Super
Táto hra je strašná, môžete na nej sotva niečo robiť, preto som jej dal jednu hviezdičku Odporúčam vám, aby ste túto hru nehrali táto hra je naozaj nudná Navrhujem, aby ste ju nehrali je prekliata Myslím tým, že je prekliata
Toto je veľmi dôležitá hra
Je to super hry stiahni te si setki hry a za to davam 5 hviezdicek
Nuda
Je to cool hra ;-)doporucujem
Toto je veľmi vtipné 😁😂
Táto aplikácia je moja obľúbená, pretože bola aktualizovaná 15. marca 2021 opravou chýb a vylepšeniami zrkadlovej hry a tiež ste opravili Tomov hlas z pomalého na normálny a páči sa mi, keď povie „a teraz slovo od môjho sponzora“, pretože to začne praskať pridať si reklamu, preto ju hodnotím 5 hviezdičkami 🌟🌟🌟🌟🌟😁
Super príjemná hra!
J J
Je to taká dobrá hra, veľmi sa mi páči rozprávanie Toma a rozprávanie Bena sú veľmi dobrí priatelia a tiež sa mi páči rozprávanie Tomových priateľov a páči sa mi celá séria rozprávania od Toma Angela ban Ginger Hank a ešte viac rozprávaní.
Dobrá a zábavná hra, páči sa mi nápad
Moj bratranec to ma a jeto super (: (:
uuummm to trvá tak veľa času na mobile a stále sa nesťahuje
Ina bomba.
Túto hru je zábavné hrať, kým reklamy nezničia môj zábavný čas pri hraní tejto hry, odstráňte reklamy, je to také otravné a nespravodlivé, keď musíte v tejto hre platiť
Je to smiešna hra. Odporúčam stiahnuť.
Toto mám, ale je to úžasné, je to dosť dobré
Supr!!!!