Post by nenatertiobot on Feb 3, 2022 7:08:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking City - Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking City - Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz paraları kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Cooking City - Cooking Games 2022 version ▞▞▞
önceki hesabımla senkronize etmeye çalışana kadar her şey yolundaydı... ve devam etmek, o hesaptan eski kayıtlı oyuna değil, mevcut oyuna devam etmek anlamına geliyor... korkunç bir kaza... gerçekten devam etmenin kayıtlı oyunuma devam etmek anlamına geldiğini düşündüm.. bu nedenle, o oyundaki tüm verilerimi kaybettim... ve artık oynamak istemiyorum.. bu seçeneği yeniden düşünmelisin..TT
Cooking City, Paris: yorum, makale ve resme bakın.
Oynadım ama çok hızlı bir saniye bile duramıyorum.Hemde daha 7.,leveldeyim.Emege 2 yıldız verdim
evet güzel bir oyun
Neden bir sonraki şehri açamıyorum, bir şehri oynamayı bitiriyorum ve diğer şehir açılmıyor, verilerimi açsam bile hala çalışmıyor
Çok sayıda ayrılma robotundan faydalanmak için kullanılırlar...
or just your voice. ... search for the latest blockbuster, stream shows or open multiplayer games.
Oyunu seviyorum ama kumbarayı sevmiyorum.
çok güzel bir oyun birde Türkçe olsa güzel olurmuş ama tavsiye ederim
Oyun güzel... ama verilen Hedefi tamamlasak bile ilk kez anahtar kazanmamıza izin vermiyor.
Arkadaşımın telefonunda oynadıktan sonra bağımlısı oldum. O zaman burger dükkanı seviyesi gülünç derecede zor. Pek çok müşteri ve 1 kez sadece 2 sosisli tavada 5-8 sosisli sandviç istiyor. Deli. 2 saat aralıksız oynadıktan sonra kaldırdım
Cooking City - Restaurant Game App Store'da
2 restoran 27 kat gecemiyorum neden
Hüsran! Oyunlarda birkaç ay sonra ustalaşmanın zorlaştığını duydum, ancak en başından beri asla. Seviyeleri geçmek zor. Güçlendiricileri yeterince dağıtmıyorsun. 14 müşteriye hizmet vermem gerekiyorsa ve ayrılan süre içinde yalnızca 12 müşteriye hizmet verirsem, paraları dağıtmazsınız! En azından kazanılan paraları vermelisiniz. Para olmadan yükseltmek zor. Bu oyunu sadece birkaç gün oynadım ve sadece 13. seviyeye ulaştım. Bitirdim.
eğlenceli bir oyun ama çok fazla reklam olması dışında tam anlamıyla oyundan zevk alamıyorum. ve büyük boyutlu daha fazla güncelleme indirmeyi istemeye devam edin. kaldırma.
Donut dükkânında zirveye çıkana ve devam etmek için tamamlayamayana kadar bu oyunu SEVDİM. Aynı sorunları yaşayana kadar ailemden 3 kişi bu oyuna bağımlıydı. Telefonlarını silmişler ve şimdi ben de aynısını yapıyorum. Bir seviyeyi tamamlamamanın hayal kırıklıklarına değmez. Bir anahtarı almak için aynı seviyede birkaç kez oynamak zorunda kalmanız yeterince sinir bozucuydu. Anahtarlar olmadan yeni restoranların kilidini açamazsınız. Bu konuda zamanınızı veya paranızı boşa harcamayın.
Oyun hiç kötü değil. Çok güzel herkeze tavsiye ederim 💕💓
Bu oyunu oynamaktan çok zevk alıyorum. Bu oyunu oynamayı bitirdiğimde kendi mutfağıma giriyorum ve yemek yapmaya başlıyorum. 😂
oyunu seviyorum ama bir kusur var. Süreli oyunlarda, boost kullanmaktan başka kazanmanın bir yolu yoktur. mücevherlerim tükenmeye devam ediyor. Başarısız olmaya hazır olduğumu hissediyorum. thw timer başladığında, ilk müşterinin çıkması saniyeler sürer. daha sonra thw oyununun sonunda son müşterilerin yemeklerini tam olarak 1 saniye geç pişiriyorlar. lütfen bu sorunu düzeltin
O mutfak - Cokchs35
hh
Çok iyi bir eğlence oyunu ve zihin rahatlatıcı
Bu oyun eğlenceli bile değil, ücretsiz olmayan güçlendiricilerle bir seviyeyi geçmek imkansız, onlara bu korkunç oyunda çok nadir bulunan değerli taşlarla ödeme yapmak zorundasın, şimdi bineceğim çünkü çok berbat 😡
Start The Cooking Game, learn to cook, serve and manage your own restaurants. Show your skills and feed the hungry customers!
ben bu oyunu çok beyendim ve size tavsiye ederim........
Oyunu çok seviyorum ama Roma bölümüne geldiğimden beri artık anahtar toplayamıyorum, bu yüzden sıkışıp kaldım ilerleyemiyorum. Ne bir hayal kırıklığı
burger gibi göründüğünü gösteriyor 🍔 kahve çağır ☕ vb. zaman geçirmek faydalı oluyor beğendim beğendim 5 yıldız verebilirim 👍👍 tri it
Cooking City: chef, restaurant & cooking games – казуальный симулятор на кулинарную тематику с элементами тайм-менеджмента.
Cooking Simulator Türkçe Dil Desteğiyle Çıkıyor! ( AiBell ...
Join a free food cooking game! Cooking City is a FREE restaurant game, with fast-paced gameplay and strategy and simulation fun. Be a star frenzy chef, cook
Android için Cooking Fever gibi en iyi ücretsiz programları ve uygulamaları bulun. ... Cooking City: chef restaurant cooking games için alternatifler.
Eğlenceli ama aldatıcı, geliştiricilerin kötü oyunuyla öfkelenmeye hazır olun. Oyunu, bazı zorluklar güçlendirme olmadan neredeyse imkansız olacak şekilde tasarladılar. Örneğin, "beğeni toplama" görevinde, müşteri siparişini son saniyede tamamlamayı başarırsanız, beğenilerini toplamaz; zamanlayıcı, müşteriler gelmeden önce başlar -ortaya çıkmaları 5 ila 7 saniye bile sürebilir- ve zamanlı görevlerde müşteriler gelmeyi bırakır ve onların gelmesi için değerli saniyeleri beklemeniz gerekir.
Başlatıcı iPhone v8.0.3 APK MOD Prime Kilidi Açıldı
Yani iyiydi ama tavsiye etmem. Oyun tüm cihazlarda gerçekten sorunluydu. Beklentilerim oyundan yüksek değildi, sadece iyi. Eğer oyunu güncellenip yeniden yapılsaydı belki oynardım ama olmasa da kusura bakmayın ama bu oyun iyi değil 😭
Hamburger bolumunde 20 den gecemiyorum nasi gecebilrz ya sure cok az yani
Oyuk bence güzel yani hayatta bende cik dondu ama bence güzle ve 5 yulduz vermek istedim size yük
The most addictive time management cooking game! Join in fever of cooking, enjoy the food craze, tap as fast as you can and enjoy this fast-paced gameplay