Post by tokhbrookeacagol on Feb 10, 2022 20:47:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack tokenek ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
My Home Design - Modern City Atjautības spēles ixi
Szeretem ezt az alkalmazást, mert lehetővé teszi számomra, hogy kreatív legyek, és mennyire szeretek díszíteni
a sok reklámért csak 3 csillag.
5 csillagot adtam volna ennek a játéknak, de még mindig ugyanazon a szinten vagyok. Nem tudok a következő szintre lépni, minden szint le van zárva.
Ez a játék nagyon ügyes játszani. Eddig szeretem. Azért akartam eljátszani, hogy képet adjak magamnak a fejemben egy nagy otthonról, hogy így gondolkodhassak, miközben romantikus szerelmi történeteimet írom. Neat-o!
Jo a jatek
Ez egy nagyon jó játék😊
Magic Tiles 3 موسیقی arvp
Nem tetszett a frissítés, kérlek távolítsd el. A grafika régebbi verziója tetszett
Ez egy szép egyszerű játék, de a pénz gyorsan elfogy
Imádom, hogy ha egy stílust választasz, és abból valami nem tetszik, megváltoztathatod
nagyon jó..
Még egy csillagot sem érne tiszta szarság
Nagyon jooo
Az alkalmazás folyamatosan azt állítja, hogy a kapcsolat akkor is megszakad, ha már csatlakozik, és erős a WiFi jel, csak remélem, hogy ez megoldódik, mert az alkalmazás valóban csodálatos.
My Home Design - Modern City Dėlionė wfgi
CUKI 😊
azért jó mert nagyon nyugtató
3 csillagos értékelést választok, mert ez egy szórakoztató játék, de néha meghibásodik, és nem engedi kikapcsolni a készüléket
Szeretek olyan dolgokat tervezni, amiben örömet és boldogságot találok, ezért egyszerűen imádom ezt a játékot
én és a 3 évesem imádjuk ezt a játékot, ő választja az összes bútort
nagyon jó
annyi szünet a képernyők között, a hirdetésekre pazarolt idő, amit nem lehet bezárni a játék bezárása nélkül
jó, de a pénz 💲 gyorsabban véget ér
Ez egy nagyon jó játék, mindent szeretek, csak reméltem, hogy egy játéknak meg kell lennie. otthon tervezése során nem játszanak gyakran hirdetéseket. de van egy kis probléma, hogy csak három lehetőséget ad arra, hogy semmi mást ne válassz
ez a játék szép, de azt hiszem, először javítaniuk kellene, mert nagy hirdetései vannak, és egy kicsit zavaró
nagyon jó játék, de sok a reklám
4 csillagot adnék rá, de a Google játékhirdetései kitartanak, és nehezen térek vissza a játékomhoz. Frusztráló!!
My Home Design - Modern City Atjautības spēles ixi
Játszottam már több mérkőzés 3-dekorációs játékot. Mind egyformák. A szintek pontosan ugyanazok, a dolgok költsége minden egyes szobával emelkedik, és a szobák ugyanazok. UNALMAS és túl frusztráló, amikor 3 vagy több szintet kell teljesítened csak azért, hogy 1 dolgot csinálj. Tetszik a játék ötlete, de kérem az embereket, a nap szava a SOKféleség. Továbbra is visszanézek a változásokra.
Ezzel az alkalmazással az a helyzet, hogy olyan könnyen feladja a lelket, mint amikor eléri az 50. szintet. 157. szinten voltam, amikor ezt töröltem. A reklámok is idegesítőek. És eleinte nincs minden elmagyarázva, így nem kaptam meg a powerupokat és azt, hogy hogyan szerezhetném meg őket. Összességében 2/5. Szerk.: Hogy könnyebb legyen a játékod, de mégis kihívás legyen, érdemes napi ajándékokat adni, ami szerintem sokat segít. Ha úgy adódik, fontolóra veszem az újratöltést. Köszönöm, hogy válaszoltál a hozzászólásomra!
Azelőtt játszott, hogy hirtelen abbahagyta az Y lejátszását...?
szórakoztató játék nagyon egyszerű, többnyire nincsenek hirdetések, olyan jó játék, csak így tovább!! 😍🌸。◕‿◕。
Nagyszerű alkalmazás és nagyszerű grafika. Csak azt szeretném, ha lenne rajta szerkesztés mód gomb, mert amikor függönyt akarok cserélni, ehelyett megmutatja az ablakcserére vonatkozó lehetőségeket, és jó lenne, ha több bútor közül választhatnék.
Ez a játék nagyon-nagyon elképesztő, nincs reklám
Ez a játék az egyik legjobb játék, amivel eddig játszottam😍💖💖💖😘💖💖💖💖, de az a bajom, hogy amikor csak két szobát rendeztem be, nehezen tudtam belépni egy másik szobába 😟😟😟 internet, de nem történt semmi, ezért csak azt szeretném, ha segítenétek, hogyan léphetek be a harmadik szobába
Minden egyes alkalommal, amikor új terméket vásárolok, egy minijátékot kell játszania, és egy csomó hirdetést kell néznie. Nincs szabadság a szobák elrendezésében sem.
😀😀😀😀
a modern város csodálatos, de kérjük, tegye egyszerűvé a játékot
Imádom ezt a játékot, de utálom a candy crush-t, és ha kell szerezned valamit, akkor játszani kell a Candy crush játékkal, ez a játék nagyon szép, de csak 2 csillagos az édesség zúzás miatt. belőle 😠😡
Nagyon szórakoztató és lenyűgöző látni, hogyan segítesz az embereknek azzal, hogy helyeket építesz nekik, ez igazán csodálatos😆😇😇
Nagyon jó, de a 7. szoba és a kb. 190 szinttől nem nyit ki új szobát, jó lenne folytatni....
Tetszik ez a játék, gyönyörűek a színek és a berendezés. Csak azt kívánom, bárcsak ne kellene annyi játékot játszanom közben, hogy érméket keressek. Azt hiszem, ez tényleg elveszíti a játék teljes élvezetét.