Post by tokhbrookeacagol on Feb 10, 2022 20:59:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neograničeno primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Merge Ninja Star 2 Rol Oyunu wyt
ispoceka skidanJe☹️
Stalna potreba za ažuriranjem nakon najnovije zakrpe je frustrirajuća
Stvarno treba bolji način za spajanje ninja zvijezda. Igrao sam i druge igre poput ove koje vam omogućuju da dvaput kliknete i spojite sve stavke iste kvalitete. Ili bi bilo dobro kombinirati sve gumb. Osim toga, samo generička neaktivna igra da gubite vrijeme i novac ako vas to zanima provedite dovoljno vremena igrajući se i postanite jako jaki.
Bug s kojim sam se suočio vrlo je brzo popravljen, pokazujući pažnju i brigu programera za igru. Ima puno sadržaja i lako se uči.
potrebno je izvršiti ažuriranje kako bi se igra resetirala kako bi bila izazovnija i lik postaje jači pri svakom resetiranju
Merge Ninja Star 2 Nhập vai uivk
Dobra igra. ali dodajte još moćnija čudovišta, plss.
Tone besplatnih stvari, ali bih voljela da ima još više besplatnih stvari, ide sporo nakon što preuzmete svu nagradu za misiju
Miš Patka mislim da bi trebao zamijeniti jedno čudovište koje se zove Ufarupa jer izgleda kao aksolotl
ako stavis fb login, promijenio bih ocjenu.. hvala
Pristojan plamenik vremena
Malo zabavno za sada
Vrlo dobro, ali postaje teže kada napredujete igru ima smisla napredak je teži raditi kada je teže igrač će vjerojatnije deinstalirati igru, ali dobra igra👍
Još uvijek ulazim u igru samo se vrtim. Doći ću revidirati svoj rezultat kada se više izjednačim
Držite optiob za druge osnovne nadogradnje statistike
Dobro je za sada vidjeti što će doći
Mislim da je dobro jer ga igram kad sam lijen ili ne mogu koristiti svoje računalo. Ovo je od pomoći.
Zabavna igra s dobrom grafikom. Ali ruka koja pokazuje na kontrolnu listu mora otići. Trebao bi biti tu samo kada imate nešto za prikupiti, a ne cijelo vrijeme. I to je suvišno jer postoji svitak. Također bi površina dodira za zvijezde trebala biti veća. Pola vremena ih idem premjestiti, a oni se ne miču. A igra u stanju mirovanja koja ne radi u pozadini je bezvrijedna. Tako da je morao deinstalirati nažalost.
U redu je
Mislim, ne postoji način da naučite igrati ovu igru, ali osim toga da je bila prilično dobra
Jedna velika mana ove igre je što stjecanje rubina JAKO pada nakon sredine igre. Zapravo nema novih zadataka osim 'srednje'. Zahtjev na pozornici za nagrade rubin također postaje sve dalje jedan od drugog. Zbog toga se igra čini nezahvalnom, jer nema novih ciljeva za postizanje kojih ne vrijedi vaše vrijeme.
Merge Ninja Star 2 Giochi di ruolo sgvb
Mege Ninja Star 2
Zabava. Ima problema s oglasima za nagradu, ali to bi moglo biti da vise VPN SOCKS. 😂 Ime Dev je Legendarno! Lijepo ide i čini se da je kraj igre i vip lvl je ok za FTP i prilično sam siguran da su kitovi dobrodošli i da uživaju u m8s.
Galaxy Shooter Zręcznościowe nije
Stvarno živim igru i sve bez reklama ili stvari preporučujem da igrate ovu igru devs nadam se da će u budućnosti ovo biti bolje jer volim igru
做的很一般体验感很差 能玩的很少就一直挂机 合成飞镖弄成满级也满级寐满级也很捀
da
Ummm dobra igra, ali mojoj igri treba toliko vremena da se prijavim, ali vrijedi dobra igra
To je sasvim normalna igra za prolaz vremena, ali nema preskakanja faze
Sveukupno prilično lijepa igra Budući da se čini kao afk vrsta igre, volio bih vidjeti globalni chat kao što je dungeoncorp
Vrlo dobro postavljeno. Nagrade za nove igrače su poštene. Izgled je zabavan i lak za učenje.
samo tri (pa zašto)
Vrlo zabavno, viša razina ovisnosti o kupnji igrica je neugodna ako ne želite grind. Čini se da vrijeme jednostavno leti dok gledate kako zumiraju zvijezde bacačice.
Ovo je sjajna igra koja daju besplatne dragulje za početnike!. I također sam je ocijenio s 4 zvjezdice jer ju je tako teško spojiti. U početku je lako, ali postaje sve teže spojiti, ali i treba mi malo poboljšanja, ali mi se sviđa! 😀
Vaša igra je pokvarena kada sam kupio auto crafting, bilo je sjajno, ali kada nisam igrao i igrao drugu igru, pokvari se kada sam došao igrati sada više ne mogu raditi
Prokletstvo.. Nikad nisam mislio da će igra biti ovako dobra, doslovno sam igrao 5 sati lol
Prilično je dobro iako nije tako teško nabaviti stvari sve dok se mogu nabaviti
Sjajna igra, puno rada u njoj! Ali nema dovoljno raznolikosti. Uživam imati prijatelje i mislim da su cool! Međutim, po mom mišljenju jednostavno nema dovoljno, pa zbog toga nemaju baš dobru statistiku. I također imam problema s dolaskom do dnevnih nagrada. Osim toga, 10/10. Nadam se da ću vidjeti kako se ovi problemi mijenjaju u budućnosti. Hvala na čitanju i dobar dan!
Zašto lažete ljudima i ne kažete im da je ovo online igra. Deinstalirali ste ga. Zatrubit ću. HEJ SVI!!! OVO JE ONLINE IGRA!!! NE PREUZMAJTE!!?
Dobra igra, ali previše je laka, u početku dobijete oko sto tisuća dragulja i nakon toga nema malo ili nimalo teških dijelova (kupio sam samo paket s morskim pasom i 12000% plavu kosu)
U redu je igra za proći vrijeme. Ne znam zašto, ali kupio sam paket bez oglasa
U opisu je navedeno da može biti dostupan izvan mreže
Sve je prilično dobro, ali jedino što me brine je krivulja težine. Prva 4 šefa, ok. 5., teško, ali izvodljivo, ali kad sam došao do 6., doslovno sam se vratio na početak. Prijedlog koji sam dobio bio je poput pvp-a, ali ne kao da se igrač bori protiv igrača na neki način, već kao test da se vidi tko je bolji crafter i tko može bolje ili brže završiti boss ili tge fazu (samo kažem da možete malo izokrenuti). Igra za sada izgleda dobro.
Sviđa mi se igra samo neke od nadogradnji za vaše ninja zvijezde itd. uopće nisu očiti jedini razlog zašto sam ih pronašao bio je iz misija
Stvarno dobro i izaziva ovisnost
Sjajna igra! Jako zarazna i dobar provod! Iako bih volio da možete kupiti više nadogradnji na veliko, a ne samo napad i zdravlje:/
Sve i sve volim ovu igru do sada. Samo neka stvari budu malo jasnije
Zabavna igra. Ima mnogo različitih klasa resursa. Pomalo je teško shvatiti gdje se točno usredotočiti zbog toga.
Nije loše
Prilično dobro, zabava za vrijeme i nema potrebe za potapanjem novca. Dovoljno dodatnih stvari za razbijanje kombajna