Post by tokhbrookeacagol on Feb 10, 2022 21:05:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول بیشتری تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
من این بازی را دوست دارم، اما دوست ندارم که فقط آنلاین است، اگر اضافه کنید که لطفا آن را اضافه کنید، این بازی را زیاد بازی خواهم کرد.
من اینجا نشستهام و درست بازی را انجام میدهم، اما سپس سعی میکنم از 5 مورد از یادگارهای تبدیلشدهام استفاده کنم. بله، درست نشد، مشکلی ایجاد شد و سعی کردم دوباره وصل شوم، بنابراین آثار تبدیل من را گرفت و من پهپاد اسطورهای خود را دریافت نکردم. و اوه پسر من عصبانی بودم من این بازی را دوست دارم اما نمی توان آن را به یادگار گذاشت، اشتباه است اگر بتوانید به من بگویید چه کار کنم یا اگر بتوانید به من کمک کنید عالی است
بازی خوبی بود، اما وقتی آنلاین بازی میکردیم، من در آن زمان فقط یک شروع کننده بودم و باید یک ماشین بسیار قوی را به چالش بکشم، این ناعادلانه است، لطفا اجازه دهید که مبتدیان با بزرگتر و حرفهایها با حرفهایها رقابت کنند.
خوب این یک بازی شروع خوبی است اما هر چه بیشتر آن را بازی کنید قطعاً حوصله خواهید کرد زیرا دشمن حتی در کمپین نیز فعالیت بیش از حد دارد و سکه های ما فقط کاربردهایی دارند اما اگر می توانید فروشگاه قدیمی را قرار دهید تا بتوانیم از سکه های خود برای خرید استفاده کنیم. جعبهها و تمام تلاش خود را در بازیهای خود انجام دهید، روی چیزهایی تمرکز کنید که بازیکنان دیگر میخواهند، مثلاً هر بهروزرسانی که انجام میدهید، چیز جدیدی اضافه کنید تا ما از انجام بازی شما لذت ببریم.
پرهام
قبلاً عالی بود، توسعه دهندگان پاسخگو بودند، اما راهی بهتر برای بیان این موضوع وجود ندارد. آنها جامعه خود را به طرز وحشتناکی شکست دادند. تنها کافی است یک اسکرول سریع در بررسی های 1 ستاره انجام دهید تا ببینید آنها دقیقاً همان پاسخ را کپی/پیست می کنند، به این امید که ظاهر شدن آنها را بهتر به نظر برساند.
چرا اینقدر تبلیغات زیاد است!! بازی شگفت انگیز است اما آیا می توانید تبلیغات را بعد از مبارزه حذف کنید زیرا فقط پس از 1 یا 2 نبرد دو تبلیغ آزار دهنده در صفحه ظاهر می شود. لطفا این کار را انجام دهید.
آموزش هرگز تمام نمی شود و سپس برنامه از کار می افتد
بازی برای من مدام خراب می شود. سعی کردم حذفش کنم ولی هیچی نشد لطفا این را اصلاح کنید.
بتسکینبکی
Super Mechs Darbības spēles vja
بازی خوبی است اما آیا می توانید گرما و انرژی را حذف کنید زیرا سطح کمپین من دارای یک رئیس است که از همه چیزهای گرمایی استفاده می کند و شما درست در کنار آن تخم ریزی می کنید بنابراین من فقط خاموش می شوم و اکنون در حال حذف نصب هستم. بازی خود را اصلاح کنید
برای من غیر کاربردی بازی راهاندازی میشود و همه، اما من یک حساب قدیمی داشتم، یک حساب قدیمی که به نظر میرسید پول روی آن بود و احتمالاً در آن زمان کار میکرد. امروز بازی را مجدداً راه اندازی کردم و چند جعبه و پول به من داده شد تا بابت چیزهایی که به خاطر تغییرات از دست داده ام جبران کنم ... و موجودی خالی ... کاملاً خالی است بنابراین هیچ راهی برای ایجاد یک مکانیزم کار نمی کند. چند ساعت بعد از اینکه هنوز یک شاسی گم شدهام... احتمالاً به زودی حذف خواهد شد
بازی زباله، به طور جدی از بازیهایی با آموزشهای راهآهن خسته شدهام که خیلی طولانی میشوند
اشکال به من اجازه نمی دهد اسطوره ای را به الهی ارتقا دهم.
آن را دوست دارم، اما برای بردن به نوعی پولی است، اما به غیر از این، بازی واقعاً خوبی است
Super Mechs Darbības spēles vja
نسخه قدیمی بهتر بود. در حال حاضر سخت است که یک افسانه ای در یک جعبه پریمیوم تهیه کنید
اوم چه خبر از "ارتباط از دست رفته" تصادفی؟ حتی زمانی که اینترنت من 60 مگابایت بر ثانیه به اوج خود می رسد، به طور تصادفی اتفاق می افتد؟ من یک جعبه را گم کردم که احتمالاً حاوی 145 هزار طلا و 3 کیت ارتقاء افسانه ای بود! این bs است. این باگ ها بازی را بسیار پایین می آورند.
5 ستاره هنگامی که شما تعمیر ورود ناموفق پس از من به روز رسانی بازی. آیا همه چیز را ریست می کنید؟ آیا باید یک حساب کاربری جدید ایجاد کنیم؟ بعد از اینکه ما تا الان روزگارمان را می کشیم؟
قبلاً خوب بود اکنون برنده شدن است
این بازی بسیار سرگرم کننده است و به خوبی در راه غارت متعادل است. تنها گلایه من این است که به نظر می رسد بازی برای بردن در میدان هزینه دارد. من دوست دارم اگر بتوانم اقلامی را به افراد دیگر مبادله کنم، زیرا افسانه هایی دارم که دیگر نمی خواهم اما آنها خوب هستند.
Super Mechs Akcja ffj
بعد از مدتی تصمیم گرفتم نظر خود را ویرایش کنم. این بازی بسیار کثیف است، با این حال 95٪ از بازی پرداخت به برد است. همچنین به روز رسانی پایه چندان جالب نیست، با توجه به اینکه آنها جعبه های معمولی را که طلای 6500 بودند حذف کردند. اکنون خیلی سخت است که به جایی برسم، زیرا باید روزها و روزها منتظر بمانم تا همه چیز درست شود و فقط کمی وسایلم را ارتقا دهم. به طور کلی این بازی عمدتاً برای برنده شدن پرداخت می شود اما هنوز هم سرگرم کننده است.
برای همیشه در حال بارگیری است. مشکل برنامه ها چیست؟ 1 مسابقه و سپس مانند راکد می شود. امیدوارم درست بشه بازی خوبی است
به طور کلی یک بازی خوب است، اما شما باید ماموریت های اهدا، تجارت، کشتی باری و حتی خواستگاری را اضافه کنید. همچنین توصیه میکنم 1v1،2v2 و 3v3 را در عرصه بازی اضافه کنید، نه اینکه ما را به 2v2 در رتبه 15 بیاورید. همچنین کسب توکنها را آسانتر کنید. همه این ایده ها در چت در بازی توافق شده است. لطفا اگر می توانید اینها را اضافه کنید. اگر این مواردی را که در بالا بیان کردم را اضافه کنید، امتیاز 5 ستاره می دهم. متشکرم. ویرایش: 2 سال است که در حال یافتن وحشیگری، رحمت و قتل عام اسپارتان هستم اما هنوز چیزی نگرفتم.
Gumslinger Action zofa
Super Mechs Märulimängud wtnk
خوب است. ولی نسخه قدیمی خیلی بهتره گاهی اوقات می توانستم از جعبه های کمیاب اقلام افسانه ای تهیه کنم. و به علاوه جعبه های خود را بخرید. اما حالا نمی توانید. به برخی به روز رسانی های قدیمی نیاز دارید.
این جالب ترین بازیی است که من تا به حال در زندگی خود بازی کرده ام.
Super Mechs Акционе jfu
قبلاً این بازی سرگرم کننده و سرگرم کننده بود اما اکنون یک بازی تراش است. آیا می توانید اقلام قدیمی را برای بازیکنان قدیمی بسازید؟ فکر کنید با این کار سایر بازیکنان قدیمی باز خواهند گشت
من خوب بلد نیستم توصیه می کنم هنگام مبارزه بازی را ترک نکن وقتی برمی گردی بازیش کنی بگذار بازی کنی بعد یخ می کند
بازی عالی و سرگرم کننده است. یک ضربه در آنجا را از دست نخواهید داد. اما در قسمت پرداخت مشکلاتی وجود دارد. من یک بسته توکن به ارزش 160 روپیه خریدم. پول کسر شد اما هیچ توکنی دریافت نکردم. علاوه بر آن. تنظیمات بازی اجازه ثبت شکایت را نمی دهد و حتی انجمن مشکلات بارگیری شکایت دارد.
مدتی از آن لذت بردم، اما بعد متوجه شدم که نمی توانم بیش از 2 بار به خودم مستعار بدهم، 100 توکن هزینه دارد فقط برای اینکه بار سوم خود را تغییر دهید! همچنین، سیستم انتخاب حریف شما همیشه بازیکنان WAY TOO OP را انتخاب می کند، تنها کاری که می توانم انجام دهم این است که این بازی را حذف نصب کنم و به مدت 5 سال آن را بازی نکنم.
مشکلی در بازی وجود دارد؟ آن را بازی می کردم اما اخیراً سعی کردم وارد شوید و صفحه سیاه می شود لطفاً این مشکل را برطرف کنید
قبلاً خوب بود، اما اکنون متوسط است، برنامهریزی استراتژیک که برای ایجاد تعادل در ماشین شما لازم بود عالی بود، شما باید سلاحهای غیر وابسته به انرژی، ظرفیت خنککننده یا گرمایی خوب و سلاحهای خوب و مناسب و قدرتمند همراه با استراتژی رزمی داشته باشید. اما اکنون برای بردن بسیار هزینه دارد، رتبه های برتر تحت سلطه بازیکنانی هستند که پول واقعی زیادی روی بازی سرمایه گذاری می کنند، من دیروز دوباره شروع کردم، اکنون رتبه 17 هستم و نشان می دهد: "15 بسته ممتاز برای 2000 توکن."
در ماموریت Campaign 1v1 جعبهای وجود دارد که تنها پس از شکست دادن رئیس و برنده شدن در 50 نبرد عرصه باز میشود. مسئله این است که وقتی روی آن کلیک می کنم، بارگذاری می شود و در نهایت چیزی دریافت نمی کند. من از اتفاقی که افتاده ناامید هستم.
آن را دوست داشت. یک بازی سرگرم کننده برای ساعت های طولانی آسیاب کردن یا فقط یک بازی سریع. قطعا ارزش دانلود را دارد. (=
این بازی عالی است اما زمان زیادی طول می کشد تا بارگیری و ثبت شود
این بازی قبلا یکی از بهترینها بود، اما حالا اگر میخواهید خیلی بیشتر پیشرفت کنید، باید پول زیادی بپردازید یا فقط بازی کنید، من هنوز از این واقعیت متنفرم که آنها میراث قدیمی را مانند سلاحهای میراث افسانهای بیفایده کردند. و شما را مجبور به قربانی کردن برای به دست آوردن "سلاح های جدیدتر" با قربانی کردن میراث قدیمی برای ارتقاء قدرت در آیتم های جدیدتر کرد. خیلی ناراحت کننده است که می بینم اس ام های قدیمی می میرند و یکی جدیدتر فقط بد است.
بازی بسیار خوبی است اما تنها مشکل این است که سازماندهی خوبی ندارد. گاهی اوقات با بازیکنی مبارزه می کنم که lvl بالاتر و آیتم های بهتری نسبت به من دارد.