Post by tokhbrookeacagol on Feb 10, 2022 21:14:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų trikdžių taškai ▞▞▞
▞▞▞ Mazes \u0026 More 2022 version ▞▞▞
Skelbimų begalė! Labai ačiū! Apskritai, tai puikus žaidimas!
Įvairių tipų lygiai yra gerai. Pereina nuo lengvo iki itin sunkaus kelių lygių, o tai taip pat gerai. Žaidime yra daug lygių, dėl kurių jis įdomus. Nesu labirintų gerbėjas, bet dėl šio žaidimo jie man patiko.
Siaubingas valdymas. Norėdami naršyti, negalite tiesiog paleisti pirštu maksimaliai. Jis sustoja visuose įmanomuose taškuose. Apmaudu ir per daug skelbimų. Žaidimo trynimas... Liūdna, nes mėgstu labirintus.
Trijų žvaigždučių apžvalgą įvertinau todėl, kad vienas iš jūsų raundų buvo fiziškai neįmanomas, tai buvo priešo 6 raundas. Leisiu jums sužinoti, kas atsitiko, ir tai ištaisyti。◕‿◕。
Dar net nesudarius privatumo sutarties, pasirodė skelbimas ir turėjau žiūrėti 3 skelbimus, kol net nesudariau pirmojo labirinto. Kokios šiukšlės.
מבוכים & More פאזל dirt
Tai geras žaidimas. Praeina laikas, bet yra per daug skelbimų.
PER DAUG PRIEDŲ!! Kai atidariau programą, buvo pridėta. Ir aš turiu galvoje IŠ karto! Galite gauti panašų žaidimą su DAUG mažiau priedų. Žaidimas yra paprastas ir padidinimas, kurį galite įveikti per 15 sekundžių, iškart po to etapo KITAS PRIEDĖJIMAS. ieškokite kitos programos, jei norite geresnės kokybės.
Programa yra tokia, kokia ji sako, ir pirmuosius kelis lygius jaučiausi tikrai gerai, o po to aš visiškai praradau susidomėjimą programa. Galbūt tai buvau aš, o gal programa tikrai nuobodi. Bet kokiu atveju, neturėčiau jam skirti žemo įvertinimo vien dėl to, kad nesijaučiu taip gerai.
Šis žaidimas nėra pats geriausias, bet labai įdomus namų dizainas yra linksmesnis ir tarp mūsų 😈😂😇😨
Eze
KKK
OHO !!! OHO!!! OHO!!!!! 🤩🤩 Tai nuostabus žaidimas!!!!! Jis turi visų tipų lygius ir yra toks įdomus ir sudėtingas, man patinka šis žaidimas 💕 Rekomenduoju šį žaidimą, kad jis būtų mažesnis MB ir smagiau!❤️🤩🤩😁😆
Super programėlės
myliu šį žaidimą
😁
Taip pat! Daugelis priduria, kad tai labai erzina. Pradedu du kartus, nes grafika gera
Skelbimai per ilgi. Nors žaidimas smagus.
Skelbimai ateina kas porą kartų, kai išvalote labirintą. erzina.
Man tai patiko, bet kai radau, kad negaliu jo įdėti į išorinę atminties kortelę, turėjau ją ištrinti. Nežinote, kodėl to neleidžiate.
Taip, šis žaidimas yra gražus 😀😀😀😀😀
toks nuobodus žaidimas, kad man būtų nuobodu, gerai, nuobodus žaidimas, štai kodėl aš skyriau 1 žvaigždutę
Tiesiog noriu pasakyti, kad ši programa yra tikrai nuostabi ir jei jums nuobodu, tiesiog žaiskite šį žaidimą
Man patinka šis žaidimas, bet kai tamsu nematai aiškiai, bet tai nuostabu 😉
Mazes और अधिक पहेली uod
Neidomu patariu nereikia
Pažiūrėkite į tą ilgą sutartį. Skelbimai skelbimai skelbimai
Per daug skelbimų tokiam paprastam žaidimui, jūs praleidžiate daugiau laiko prie skelbimų ir bandote laukti, kol jie pasibaigs, nei iš tikrųjų žaisdami žaidimą! 100% nerekomenduočiau, nebent norite praleisti didžiąją laiko dalį žiūrėdami nenaudingas reklamas.
Noriu valdyti žymeklį per visą labirinto paiešką. Pašalinkite automatinį žymeklį, jis sulėtės. Kitaip neblogai.
Man labai patinka Mazes & More... kažkodėl visada galėjau matyti kelią, kaip išeiti iš labirintų. Tačiau jame taip pat yra daug papildomų priedų, dėl kurių tai tikrai smagu! Pabandyk !
Iš pradžių jis veikia gerai, bet po kelių minučių žaidimas automatiškai užsidaro be jokios priežasties ir tai vyksta visą laiką ir tikrai erzina
Planet Bomber! Arcade jbk
Paprasta, lengva, pjaustoma ir džiovinama. Ar tai kas yra. Skelbimai dažnai erzina, bet kokia programa to nedaro?
Tai nuostabus žaidimas, skirtas nužudyti laiką. Yra per daug gerų labirintų, kurie pagal lygius tampa vis sunkesni. Yra šimtai labirintų, kuriuos reikia išspręsti, o tai pagerina arba susimąsto dirbti.
Labai bloga programa per daug skelbimų
tai naudinga, kad mūsų protas būtų gaivus ir atokiai nuo streso bei išliktų aktyvus
Man labai patinka žaidimas, ypač kai man nuobodu, tai tikriausiai būtų naudinga kitiems žmonėms, kurie mėgsta galvosūkius. Tai tikrai geras žaidimas. Aš neprieštaraučiau skelbimams apie mano nuomonę, taip, jis pasirodo kiekviename lygyje, bet aš neprieštarauju. Man patinka 5/5.
Tai smagu, bet per daug kvailų reklamų. Pašalinu šį žaidimą, nes daugiau laiko praleidžiu žiūrėdamas kvailas reklamas nei iš tikrųjų žaisdamas.
Skelbimai kabo ir nevyksta toliau, tai kabo daug!!
Žaidimas atlieka didžiąją dalį darbo. Kai tik pajudinu tašką, jis tęsiasi.
Atpalaiduojantis, bet sudėtingas žaidimas. Išbandykite ICE lygį ir tai išbandys jūsų strateginius gebėjimus. Galbūt yra ir kitų sudėtingesnių lygių, bet kol kas tai yra toliausiai, kur esu buvęs. Pabandyk tai!
Malonu atsipalaiduoti, bet aš tikrai nesuprantu prasmės įstrigti mažuose nenaudinguose pasirinkimuose, tik palengvinti tai, kaip nuskęsti liniją!
Tai nuostabi programa, tačiau per daug priedų
Kodėl įdėjote skelbimus tarp žaidimų? Vietoj to pabandykite padaryti tai skelbimų programa ir įdėti žaidimą kažkur tarp jų!
Juokingi skelbimai ir juokingos sąlygos. Nežaidžiama šiukšlė.
Kartais lagina, bet geras!
Kaip ji labai megstu
Geras zaidimas ydomus nu fainas patariu parsisiusti😊👍👍👍👍👍👍
Labai faina programele❤️❤️❤️